Billige Ipad kloner fra India og Kina


Nylig fikk jeg fryktelig lyst på en Ipad. Jeg tenkte at en slike bare MÅ jeg ha. Nå er det imidlertid for meg som for mange andre at pengene ikke strekker til. Dessuten har ikke Ipaden ennå kommet til Norge.  Jeg satt meg ned og søkte litt på internett, og da kom jeg til at det er mange alternativer for de som ikke har penger eller tolmodighet til å vente på ipad.

For det første det finnes en serie med Ipad kloner laget i Kina. Det finnes produkter med navn som «Iped» og «Inpad». Disse klonene bruker stort sett Google sitt gratis operativ system Android. Men det er i det hele tatt en rekke produkter på vei inn på markedet fra en hel rekke med seriøse produsenter som til forveksling er lik Ipad. Noen har til og med Windows 7 som operativ system.  Windows maskinene er derimot ofte litt dyrere.

Prisen på de kinesiske Ipad klonene ligger i overkant av hundre dollar. Det finnes et selskap i India som heter AllGo Systems som er iferd med å utvikle en Ipad lignende tavle Pc, «Stamp», til 50 dollar.  Også denne bruker Android som operativ system.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s