Automatisk hundebæsj-brenner


Ashpoopie er en maskin for alle hundeeiere som er lei av å plukke opp bæsjen etter hunden sin. Det er en lang stav med en tang i enden som plukker opp hundebæsjen. Bæsjen blir så ført inn i et kammer hvor den blir brent og omgjort til aske. Den rene asken kan du legge fra deg hvor som helst på gata. Nå trenger du ikke bøye deg lengre eller bære poser med hundebæsj. Men det spørs om denne maskinen ikke blir tyngre å bære med seg enn bæsjeposen. Se videoen nedenfor eller besøk www.ashpoopie.com for å få vite mere.

Reklamer

4 tanker på “Automatisk hundebæsj-brenner

    • Hehe. Du tenker på mine kommentarer på vgd.no om ditt religiøse blogg innlegg. Vel, du har kanskje gjettet at jeg ikke er spesielt religiøs selv, så religion virker som meningsløst skvalder for meg. Hyggelig at du tok deg tid til å kikke på min blogg. Jeg har sett på din. Jeg var uenig, men jeg har sett på den.

  1. Hva er automatisk hundebæsj? Må vanlig hundebæsj suges ut av bikkja? Hva er det som gjør at denne automatiske typen avføring brenner?

    • Det er selvsagt ikke bæsjen som er automatisk, men maskinen, brenneren:) Det som er automatisk er tangen som samler opp bæsjen fra bakken og brenner den. Hva som foregår i selve forbrenningskammeret, vet ikke jeg? Kan du ikke se litt på produsentens hjemmesider? PS: Jeg har satt inn en bindestrek nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s