Chile forbyr låste mobiltelefoner


Fra og med 16 januar 2012 er det forbudt å selge mobiltelefoner med operatørlås i Chile, akkurat som i Israel, Singapore og Hellas. Hensikten med operatørlåsen er å tvinge brukeren til å bruke telefonen med et abonnement fra et bestemt mobilselskap. Landene som har forbudt operatørlåsene mener imidlertid at ordningen ikke er forbrukervennlig, og de ønsker å gjøre det lettere for kundene å skifte abonnement. Alle telefoner skal kunne virke på alle nettverk. Kanskje noe vi bør tenke på i Norge?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s