Japanske kjæledyr-dingser


Japanerne er er helt gale etter kjæledyr. De har egne kaffèer hvor dyrløse bymennesker møtes for å klappe fremmede dyr og de har robothunder. Her er to av de rareste dyreoppfinnelsene fra landet de siste årene:

«Takaratomy Bowlingual Dog Translator»

Dette er en elektronisk dings som oversetter hundenes bjeff til japansk. Om hunden er sulten vil eieren automatisk få vite det, slik at han ikke feiltolker kjæledyrets lyder. Apparatet har gått gjennom flere oppdateringer og blir stadig forbedret:

«Neurowear katteører»

Neurowear ører er et sett med kunstige katteører som du kan feste på hodet. Ørene beveger seg ved hjelp av motorer og er koblet til en hjernesensor som leser hvilket humør du er i.  Om du er konsentrert står ørene rett opp, og om du er avslappet, legger ørene seg fremover. Tanken er å utruste menneskene med et par ører som signaliserer humøret akkurat som hos katten. Er dette den neste store trenden fra Japan?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s