Pirate PAY- russiske nett-vigilanter


Et nytt selskap i Russland, nå kjent som Pirate PAY, har utviklet et system for å angripe de som deler ulovlige filer. Selskapet har fått oppdrag fra Disney og de har fått 100 000 dollar i støtte fra Microsoft. De har tidligere inngått avtaler med organisasjonen for film og Tv produsenter i Russland.

Systemet virker ved at Pirate PAY kobler seg til fildelingsnettverket og sender falske meldinger til de ulike fildelerne, for å forvirre datamaskinene og bryte opp nettverket. Systemet virker ikke så veldig forskjellig fra det vi kjenner som «Denial of Service Attacks», som er mye brukt av hackere for å stenge nettsider.

Pirate Pay hevder at de forhindret over 44 tusen delinger av en bestemt russisk film, og organisasjonen sier de lærer daglig hvordan de kan ødelegge nettverket. Det er imidlertid usikkert om metodene til nett-vigilantene er lovlige.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s