Solceller på alle bygninger innen 2030


Ifjor begynte Japan å vurderer en plan for å utruste alle bygninger i landet med solceller innen 2030. Alle nye hus skulle dessuten leveres med solceller ifølge planen. Planen kommer i kjølvannet av atomulykken i Fukushima og de etterfølgende kravene om å gjøre Japan atomfritt. En meningsmåling gjort av Reuters ble offentliggjort i går. Den viste at en av fem av større selskaper i Japan vil ha en styrt avvikling av atomkraften.

En utvikling hvor hvert hjem produserer sin egen energi har lenge vært spådd. I tillegg til vind og solceller har man foreslått hydrogendrevne hjem. Sciencedaily.com meldte i dag om en ny solcelle teknologi som skal være 75% billigere enn den gamle.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s